Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
doften av dig


Havsvidunder


Samtalet
om jackan
du bar

Närmre
bestämt

Insidan
av den

Fodret

Doften
genom
näsborrarna
till chakrat
mellan
ögonbrynen

Var det
havsvidunder
som blev kvar

I drömmen
om din
existens

Och min





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-23 00:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om existensen och om vad som blev kvar
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP