Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold av natt

Jag ville blända
Reflektera mitt ljus
Strö dig med ord
Ge värme och mod
Utan rus
Jag ville tindra
Se med ögon lena
Stryka ömt och hela
Jag ville glittra
Pulverisera ditt bittra
Marinera med lek och skratt
Mjuka upp
Ge smak för liv
Men ändå
Din dag var mörk
Kompakt svart
Du var dold av natt

© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 1057 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2020-05-23 10:15



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Om att vilja överföra sitt ljus, sin närhet
till en annan i stunden skuggkämpande
person. Uppskattar dina sensibla ord.
2020-06-19

  aol
En dikt som i sin sorg borrade sej in mot hjärtat
2020-06-08

    Steff...
man får kämpa om man gillar någon som är i misbruk eller liknade, fint:-)
2020-06-07

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Strålande om frustrationen över att försöka och nästan vända Sig ut och in utan att göra sig hörd och kanske tillåta sig ta emot
2020-06-07

  Briza media
Fint beskrivet, om en önskan som inte kunde infrias.
2020-06-02

    Steff...
Så är det Malin kämpa med det får man om tiden gått långt natten skänker inget ljus bara mörker men gryningen kommer ljusare än innan om den når fram
2020-05-30

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vackert skrivet om att ge ljus i livet för någon som har det svårt!
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP