Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Vålnadshavare av Katten Kin


Eget boende

Eget boende skulle det vara
för familj och barnaskara
Vad blev det av det
en förskräcklig trångboddhet
Vi samsas tolv i en liten lägenhet
det är vår belägenhet
Men hyran för innehavaren blir låg
förresten, han är min måg
som det mesta tar
en liten skärv för oss blir kvar




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kungskobran VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-23 16:03



Bookmark and Share


  ULJO
Bravo
2020-05-25

  KattenKin VIP
Haha! Älskar den här, den är underbar. Glad att kunna inspirera och tack för omnämnande. :)
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP