Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade klokuggla var rädd om dig kram <3


hur kan någon förstå

 

 

rösten från såren
hur kan någon förstå
de vägar andra måst gå
varken dagen eller natten har svaret
Det har bara den som gått
i samma fotspår
det gör ont att höra rösten från såren
den stumma tåren
vad vet vi om grannen, dörren intill
ser vi grandet i hans öga
men inte bjälken i det egna
det gör ont att veta vi inte kan
nå fram
hur gärna vi än vill

men ni skrämmer mig




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-05-23 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP