Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Om. Av Bengt Malmsten.


Kritik på en text (2190) bra ord





En del människor vill skriva,
åter andra promenera.

En människa vill ha
'en bulle till kaffet'.

Andra betraktar insekter
som individer

och åter andra,
individer som insekter.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-07-24 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP