Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst protest

 

 

Världen sig olik

ett enda utdraget skrik

har tappat rösten




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-24 10:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Det tysta skriket" är en vrålbra protestfilm.
2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP