Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livgivande ord


hoppets stråke skänker ljuset åter
då hjärtat gråter
snabbare än tanken
kopplar flödet
de återupplivande droppar
du räcker fram
ljusfingrar drar försiktigt
undan tyllgardin
och rymden tvättar
våra ögon rena
Den som levt på randen
den vet skillnaden
mellan vitt och svart






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-05-24 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP