Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det började duggregna



avslutade, tog spaden och dynan med mig
vad ger glädje om inte fundera ut
hur lyckas lösa problem
det visade sig inte vara ett berg
mera en dunkudde
samtidigt arbetade huvudkontoret
alla upptäckterna, tänkte på dig
UNDERBART och kommentaren
Verklighetsansvar 20170216 kl 22:59
visst det hade pågått länge
före du kom hem
18/4 2017 naiv tolerans, terroriseras
var inte ledsen
har själv fått många käftsmällar
insett jag är inte ensam




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-05-24 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP