Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgonkram älskade uggla <3


Det är måndag morgon



och mitt huvud känns så tungt sjunger många
sjunger varje dag för min gamla HP
den är fullkomligt förödande långsam
kan åstadkomma en korsning av stress
och handeksem
ibland återhämtar den sig, löper iväg på egen hand
förstår ingenting, men det är fullkomligt normalt
då man rattar en traktor som vill visa sig på styva linan
att den också kan
har dragit på träningskläderna börjar 7.00
i lokalen gäller alltid handsprit och tvätt
vi kanske är 3 i lokalen så tidigt
därefter veckohandlingen åt Elsa
frukost fjällfil
startade 5.00 djuren först
väderappen 14 plus molnigt
hoppas det håller tätt
några ljusblå strimmor
och jag blir tacksam

personalen hade sin träning må to
kl 7.00 men de förbarmade sig
inspirerande var de att se
vacklade ut yr av handspriten
men styrkt till kropp och själ

anm.
kanske någon förstår en annan tackar tandfen
om dataexperten snart får tag i ett nytt skal
i stället för det ramponerade
så gullungen äntligen kommer hem igen
tacksam ändå över traktorn
den rullar ändå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-05-25 06:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP