Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från oktober 2018


Ensamhet är en sjukdom.

Ensamhet
är en sjukdom.

Ensamhet
är en skamlig sjukdom.

Ensamhet
är en smittosam sjukdom.

Ensamhet
leder ofta till följdsjukdomar.

Ensamhet
är en dödlig sjukdom.

Ensamma människor
isoleras så att smittan
inte ska spridas vidare.

Ett vaccinationsprogram
mot ensamhet borde tas fram.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-25 09:15



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ofrivillig ensamhet analyseras väl i din dikt. Det finns dock en annan ensamhet,
kan kallas självvald och kan vara uppskattad.
2020-05-27

  Solstrale VIP
Ja man får vaccinera sig med insikten om motsatsen, dvs vad vore livet om man tog mod till sig... Injicera sig med mod...
2020-05-26

  Lottie Ålhed VIP
Klar och tydlig text som berör.
2020-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl diktat om denna sjukdom, som plågar så många människor! Till och med så lite som några ord och ett leende kan göra underverk!
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP