Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövdungen

 

 

passerade en lövdunge med floden nära 

idealisk för fåglar av olika art
otaliga hade konsert bland de skira löven
att kunna identifiera dem alla
gav säkert en dimension till
av den ljuvliga upplevelsen
Rösterna gav en sakral känsla
som följde ända med hem
det var som att befinna sig i en kyrka
ljudets resonans mot väggarna
vårens andetag andades mig till liv

alla hör vi om vi lyssnar

en promenad, en bilruta nedrullad 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-05-25 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP