Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggens doft

Daggens doft av liljekonvalj jag lämnar bakom mig. Som att somna lite lätt obemärkt. Monarkfjärilens vingslag. Drömfångarens fjädrar. Jag målar mjuka moln i milda färger. Över lycka över sorg. Tills allt som kvarstår är kärleksfull vaniljorkid'e. Tryggheten vilar i havssköldpaddans famn. Där jag finner ro men också tröst. Hon vet, som att ligga i omslutande hängmatta hon tyder mina drömmar. Hon världens vishet besitter. Årsringar av erfarenhet hennes envishet för henne framåt i den värld vi kan kalla nuet. Jag ser in i hennes blick där gudinna av alla ädelstenar tindra. Kärlek så ren att jag nästan inte vågar röra vid den. Med sin sammetslena smekning hon för mig närmre till sig. Så nära att jag känner hennes hjärtslag. Hjärtslag i samma takt som mina.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-05-25 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP