Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där saknas nog bara en säck vita fjädrar eller två... att som klä bedragare i... Få traditioner är så som i gamla tider sig begav, ja och så en stock förstås, även den skulle ha prytt sin plats bland orden här.


Rent läskigt rimmat






En mördare på min ära,
täckte sina offer i tjära,
nog den figuren också var,
tog livet av den som enormt spar,
för att sin förmögenhet vara när'a




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-25 18:44



Bookmark and Share


  ULJO
Något för Leif GW att lösa
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP