Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrinet

Långt in
längre in
än andra får gå
har jag gömt
skrinet
som
håller
mitt hjärtats vrå
väl undangömd
innanför revbenen
bakom muskulatur
och hudlager
finns du.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-25 21:16



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fint bildspråk. Innerligt! Det måste vara någon verkligt dyrbar, som diktjaget gömt så väl!
2021-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t