Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så där mellan strängaspel och harmonika



tecknar med sytråd en helt underbar dag
bländande sol över blå damast
en fyrbent jägare går på jakt
efter maskrosen
som slungat ut sin första fallskärm
över jaktmarkerna
handlöst kastar trapetskonstnären
sig uti dansen
och med fjädrande språng
fångar flykten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-26 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP