Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade uggla

 

 

vad vore vi utan våra vingar
och vår kärlek till varandra
inget annat än luftbyggda slott
en tom tanke blott
ett klockspel där vinden stryker sitt finger
glöm tankar dina
se källan klar som aldrig sinar
och sorgerna tinar
var inte ledsen
hur bräcklig farkosten än är
vingarna alltid oss bär
låt den inte stranda på ett skär

kärleksfulla kramar <3

 

 

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-05-26 13:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2023-11-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP