Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto


Maj i korta rader.

Gul sol i grönt gräs.
Sommaren är nära.
Lägg dig raklång där och läs;
novellen maj, min kära!




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-26 13:45



Bookmark and Share


    Max Poisé
denna gillade jag,,,tack
2020-05-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och trevligt diktat om sköna maj och söt bild därtill!
2020-05-26

  Sparvögat VIP
Sköna Maj
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP