Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlan



Vi kan stirra oss förhäxande på tavlan
och vänta på avgångssignalen
men det är ingen tävlan
om vad som är rätt eller fel
det viktigaste i hjärtat vi känner
vad som än händer
vrider vi varje dag det vita arket
in i skrivmaskin
det är vi som bestämmer
lät inte de skuldsatta krypa in
i fästningen din

Kärleksfullakramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-05-26 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP