Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corona innan pandemin

 

 

Vem kommer minnas

fotogenkaminen och

ölet efteråt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-26 17:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ett före och ett efter, den gående käften och tystnaden...
2020-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Eller Ryska Posten med Totte Wallin...
2020-05-26

    Max Poisé
haha, vem minns den ryska pussen och den Spanska kramen...
2020-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Vem minns Rolf Harris?
2020-05-26

  Solstrale VIP
Fotogenkaminen minns jag, vi hade en sån men den osade som tusan ibland....
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP