Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket känslor



det väller över koppen
vill inte göra dig mera ledsen
än du redan är
älskade klokuggla
när jag tänker på allt
och sett de inblandade under dagar
veta vad de gjort
omöjligt vara filbunke

spyflugor samvetslösa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-05-26 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP