Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytvattenglimmer



Törnekronan vi måst bära
och fått oss att lära
orkesterdirektören gastar högst i stan
svampBob sjöng därpå i annat band
fick ett nytt namn
stort tack till rapp och lustiger
utan infon kvartssamtal hos psykologen.
det är skrämmande höra en röst
man känner igen i annat bröst !


finns inget bättre än morgnar
att vakna till
alla de utan oro i bröstet
och en välstädad trappa
att somna till
dessa anspråkslösa ting
livsnödvändiga
en mänsklig rättighet
utsatta får kämpa sig till
men så är det när människor
befinner sig i U-land
för dessa rättigheter
offrar människor
några bokstäver hit eller dit




Fri vers (Spoken word/Slam) av morgonstjärna VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2020-05-28 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP