Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kråkspråk


Där ute flyger
kråkan kraxande
fram och åter
Blir kvar på
grenen ännu
en stund

tystnar för
en sekund

Kastar sig
sedan ut med
utslagna vingar

Tills den
åter finner
sin röst
och hörs över hela
skogen

Utan
begränsat språk

oöverträffat kaxig




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-28 16:40



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fin ögonblicksbild ur kråkliv, kan se och höra den när jag läser : )
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP