Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för din insats

Efter att ha lämnats ensam, trasig och i spillror mådde jag inte bra. Efter några månader började optimisten hitta fram igen och jag började se möjligheter istället för svårigheter. Är något trasigt och i spillror går det att sätta ihop igen, lite annorlunda, lite bättre än det var tidigare. Nu har jag byggt om mig själv det senaste halvåret och är ett nytt jag, version 2. Nu kan jag vara den jag vill vara, den jag känner att jag i hjärtat är. Nu är jag inte längre ett resultat av omständigheterna, inte längre en produkt av social anpassning. Jag lever i nuet med glädje, lycka och tillförsikt, redo att styra mitt liv mot de mål jag vill uppnå och de upplevelser jag vill ha.
Min lycka kom från ditt svek, tack för din insats.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-28 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP