Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att göra slag i saken och ta sig i kragen


Ska bara pressa en citron först....



Dagen blöder
och natten
faller
fast på engelska

Låter vackrare så

Musiken på
rundgång

Hög igenkänning
men ändå

Promenaden
är väl viktigare
än så..

Än att ligga på
soffan och
snylta på andras
musik
från lägenheten
under menar jag

Ute skiner solen
ännu när klockan
passerat sju

En dag som är
mer vanlig än vanligt

Det får bli
promenaden
och inte sofflocket

Ska bara...
pressa en citron
först




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-28 19:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man ångrar sig sällan efteråt.
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP