Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juli 2018. Något lite redigerad.


Det förunderliga livet



En magisk minut.
En vidunderlig gåva
att förvalta väl.
Vår korta tid på jorden
borde nyttjas för kärlek.




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-29 08:03



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd tanka i kärlekens tecken! De
2020-05-29

  Öknens Ros VIP
Instämmer med författaren,
2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP