Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Floden

 

 

varje blad hopkrupet, beredd på slaget
du inte överlever

så full av regn är jag vid tanken


men av dina ord
drar en livgivande ström som en flod
genom trädet
varje blad öppnar sig mot solen

så full av regn är jag vid tanken




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-05-29 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP