Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vrede

Vrede
skapar ensamhet.
Eftersom jag kan vara
ensam,
så kan jag vara arg.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-29 13:56



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Detta har ju sin logik, förstås. Men är det ett lyckat projekt?
2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP