Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt ca kl 21:45

Lämnar oskuldsfull verklighet i närheten av björkens näver av korall och ädelsten. Vår kyss. Din passion. Min kärlek. Mynnar ut bland silvergran och silverräv. Jag vill minnas din trygghet och kärleksfulla leende mellan trevande känslor och gråtmilda äventyr. Den saga hemlighetsfull bakom dimman framför skatten av vemod. Tyst så tyst. Innan vintern före hösten. Blundar någon millimeter ifrån dig. Din doft av tystnad, så smekande len. Där marmor blir till näktergal jag väntar. Väntar tills vingslagen slår ut sina rosenblad och resten är våra alldeles egna minnen samlade i spegelblank lagun.
Jag vann över dimman i overklighetens smog. Stjärnor säkert tindra. Det må vara så. Men jag vann ditt hjärta, för det jag älskar dig. Mer än zodiakens tecken.
Tack gårdagens sommar midvinter grå.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-05-29 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP