Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon älskade Uggla


Kan du förstå dig på gårdagen
inte du heller ?
själv är jag helt förvirrad
var tvungen hämta min mindmap
för kontrollbehovet ville se om jag hade fel
men där blev jag sviken, hade rätt
gästerna tillhör de tre husen från våren 2018
med de tre musketörerna
den fule den onde och d'Artagnan Jan
inbillade mig tydligen de gick i graven
vänlistor utprintades även
hjärngympa varje dag
Det är grädden på moset
håller en alert

har aldrig gillat storfräsare
och försäljare
som gör allt för lura på en
saker en inte behöver
det leder bara till ännu mer bekymmer
än vardagen tillåter





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-05-30 06:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det finns många som ballar ur när de visar sina muskler, fartblinda
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP