Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen dörr/solig morgon


Brutet tak

rummets
vithet och rymd

Fondväggen

klädd
i vilsamma
färger
och former

Ett myller av

träd
stammar
grenar

Lövverkets
skiftande
grönska

under
det lilla fönstrets
ljusinsläpp

Andetagen

skyddade
av rummets
svala rymd

Bakom
det stora
fönstrets
vita duk

projektionen
av sommar
och sol

En dörr
står öppen





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-31 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP