Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min lilla låda


Tanke

Så svårt att uttrycka tankar i ord.
När tanken fått ordgestalt,
upptäcker man
den finns inte längre kvar.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-01 11:15



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Intressant synpunkt i din dikt!
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP