Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En enda siffra betyder mycket



kan betyda gränsen mellan skratt och tårar
det beror på hur vi ser det
om dagen redan varit pressad
tidpunkten då vi får meddelandet
en leverans av möbler
beställningen av brudkläder
en hel skolklass fotbollar
en travhäst med sulky
leveransklar på väg till fel adress
en enda siffra kan betyda mycket
för den som inte får leveransen
fel tidpunkt ger siffran känslan
hela rymden sammansvurit sig
för den som får meddelandet
leveransen är på väg




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-06-01 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP