Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hesa fredrik i hornet tutar


som dagen börjar den slutar
fast det vete nog
vettet skapades på stjärnornas krog
morgonväkten hastigt kutar

stegar runt med listan i handen
hastighetsrekordet taget
före timmen slaget
beställer tid för tanden

framkommen till destination
lastade på och av
kosingen i handen hon gav
skyndade vidare nästa station

spannen i ena handen
trippar över puckelpisten
schaktmaskin gjorde vägen gisten
dörren på glänt, bara hunden

morgonväkten: vad är det för skolk
morgontrött hojtar och viftar
enbart hunden på svansen viftar
bättre va sen är se ut som en fågelholk


klockor måste vara synkroniserade










Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-06-01 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP