Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odelbara

går det att förklara
det som sig uppenbara
då solen mig besöker
hur jag än försöker
omöjligt att förklara
det odelbara
miraklet sker varje gång
jag dig läser
orden
skrivna med hjärtats bläck
läser en efter en i sänder
orden slår ut som knoppar
dessa sprittande droppar
glädjen strömmar
som kartanesiska drömmar
från hjässan ner till hälen
in i själen

vilken rikedom




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-06-02 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP