Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floden rann som en filbunke

 

genom den pastorala idyllen
ankrade rymden
medan jag crosstrainade
tänkte på dig älskade uggla
först blev jag orolig
du överansträngde dig
men insåg det var onödigt
du står åter med starka ben
slamret från maskinen till höger
avbröt mig
två kompisar dök upp
kanhända inspirerades
av smset de fått
hon hade genat en häck
och fallit illa
tursamt nog, nedslaget var på gräs

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-06-02 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP