Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Onsdag kväll


känslan lyfter av orden



klockan är 20.00 sömntunga ögon
det har varit en lång dag
11.00 avtalad tid hos Elsa började genast
beskärningen av Flammentanz
efter 30 minuter dyker Jullan upp med sina två hundar
vi fortsatte beskära skogen
klippte vattnade allt som växer omkring uteplatsen
rosenbusken 20 år och sista tiden
har inte Elsa orkat beskära än nödtorftigt
hon har fokuserat på plantering jordförbättring
och annat och det är stort för en 96 åring
hon har skrubbat altanen och oljat den själv
klockan 15.30
en bit mat och samtalet med vännen R
som anlände avtalad tid
hon åt en stor pizza och Jullan och jag
varsin sallad med pommfritt
/testade Jullan som är engelska älskar pomme
faktiskt gott men fett/ alla var vrålhungriga
många timmar sedan frukost
och vi diskuterade PROBLEMET
kändes bra kamreren tagit över, det är hennes bord
själv gör jag skrivarbetet
efteråt hämtade jag varan hos hälsokosten
före de stängde
påpekade "så dött det är i stan".
kommentaren "vi överlever så gott vi kan"
litet spöklikt som efter ett krig
få fotvandrade fönstershoppade

står tyst och läser över din axel älskade uggla

känner sådan harmoni, då jag lånar
dina ögon, blir ett med det du läser
känns som jag oroat mig halva livet
för att du inte överlever den långa
sjukhusvistelsen
enbart dina ord får mig överleva
att se en av dina sidor övertagen av lånare
gjorde mig inte direkt munter
med tanke på språket..nåja
vaknade före summern, utvilad
Besiktningen fann åtgärder
inget återbesök
hoppas ingen infarkt av räkningen

godmorgonkram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-06-04 03:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP