Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte kunna stanna även om det kanske behövs.


Svart blåsilvrig skugga

jag fångade din skugga
när du nyss gick förbi
den var svart med
några blänk av silver i
jag ville blunda och
önska att jag kunde glömma
men det gick inte skuggbilden
började allt mer mörkna
jag såg det men solljuset
blev bara mer främmande
och du kunde bara
nästan klara av det själv

tills mörkrets tyngder
gör att du faller i natten
men inte ens då
försöker du stanna och vila

jag ser dig gå med
en växande svartnande skugga




Fri vers av Elin E
Läst 241 gånger
Publicerad 2003-11-19 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E