Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Välduschad humor


uppfinningar kan ställa till det
om man inte har alla hästar hemma
alltså inte läst bruksanvisningen
fick mig en rejäl dusch
då jag kopplade ifrån snabbkopplingen
på vattenslangen
den var av typen vecklar ut sig själv av trycket
bevattningen av täppan
blev även innanhav i köket
hos Grand Old Lady
Köksgolvet blev välstädat
Den gulliga damen berättade
med glimten i ögat
om när handtaget på vattenspannen
gick sönder i köket

härligt veta ingen är ensam






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-06-04 04:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP