Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-02-23 kl 13:24


Upplyftande


katten Max
vilken flax grävde guld till fikat
----tänk ändå vad människor kan...
de som inte äger det udda, det i dag
näst intill helt utdöda
bland urtidsdjuren, som kallas för heder och moral
ett annat ansikte, funnit flera då jag bläddrade tiden
insåg då varför idioten störde
det var något med namnet
sinnet rörde
tänk ändå
då såg jag det annorlunda

insåg alla sinnen kvar
då jag grävde bland arken
såg plötsligt mannen med katten
folie de jour blåste i sitt horn
fäktade med
de freudianska klichéer

och den ska kalla sig "kärlekspoet" med fötterna så fall
som katten Max värpte bredare trottoarer 1:a maj
vilken fjant, rimmar fint på tant

önskade dig klokuggla skriv du ditt, så skriver jag mitt och låt

skiljelinjen vara där emellan
det är även visst och sant
träbiten
om halsen kan dessutom vara ett ankare
För en och annan
Sneseglare med blod under naglarna


lyfter som en ballong
mot solen






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-06-04 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP