Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskapsfickan

 

 

Den som en gång varit utsatt 

för samhällets intolerans

vänder sig bort från deras långa tungor

för de gåvor de räcker fram

har både klöv och svans

den kunskapsfickan 

ger luft under vingarna

då blir himlen alltid blå

och vindfåglar blir en del av himlen

 

Godnattkram älskade uggla 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-06-04 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP