Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då jag skriver ned en text i en mobil, sparar jag den ofta genom att skicka den sedan till en annan mobil i samma rum. Det är fördelen med att ha två, om den ena skulle ligga på laddning, så kan det komma meddelande till en andra.


Text från en mobil (2) - rimmat, lätt läst



Jag har en större bror som heter Alf,
han i sin tur har en superhjälte,
vars namn är Ralf.

De lekte förr,
med en slags boll,
där hade de säkert full kontroll.

Så är det kanske,
inte mera nu,
nu har de villa bil och fru.

Pengar på bank har de så,
i fint väder,
kanske även andra kläder.

Sådant är väl stundom,
nog även syns livet,
det som kommer att vara givet.






Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-07 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP