Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Junimorgon

Öppna dörren och gå ut.
Njut, min vän, njut.
Ta djupa andetag.
Detta blir en glädjens dag!

Hör du göken gala?
Se där, där swischar en svala.
Näktergalen drillar vid bäcken.
Två skator landar på häcken.

Livet är kort som en junidag.
Det är vår tur att vara här nu ett tag.
Låt oss hänföras av allt gott som gror.
Dansa ut i sommaren, syster och bror!











Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-05 08:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Uppmuntrande och glädjerik rimmad dikt i sommarton!
2020-06-09

  stormengudrun VIP
Så härlig dikt om den härliga sommaren :-)
2020-06-06

  Öknens Ros VIP
Härligt optimistisk och positiv uppmaning!
2020-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP