Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk rätt

Dina känslor styr dina upplevelser och dina tankar styr dina känslor. Hur du tänker är det som bestämmer hur du kommer att uppleva något, om det blir glädje eller sorg, smärta eller lycka eller kanske upprymd eller blasé.
Det är ingen som säger att det är lätt men det är många som både säger och visar att det är fullt möjligt.
Din nästa tanke avgör din kommande upplevelse, välj väl!




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-06-05 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP