Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politisk härdsmälta


Aldrig bra lägga locket på
när det lyfts exploderar det inneslutna
Coronalocket dämpade käbblet
missnöjet börjar med ett korn
polisiär diktatur
demonstration
diskriminering
ammunition
smittan sprids
Trump-en trycker på knappen
nu börjar de stora elefanterna röra sig
mullret vid horisonten
pekar mot rött




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-06-05 10:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2020-07-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP