Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkelliv

Vi lever i en tid då vi oupphörligen hamnar i situationer som kräver att vi gör val. De flesta av oss gör dessa val baserade på hur vi känner oss i stunden, vilka kortsiktiga mål vi har, vad vi brukar välja eller helt enkelt vad vi tror ställer minst krav på oss. Ett resultat av detta, jag tycker mig se väldigt ofta, är att många människor fastnar i ett liv av cirklar. De tycks sitta i en rondell och åker bara runt och runt och känner sig inte ha förmågan att svänga och komma ur detta cirkelliv. Många av dessa människor lever med en känsla att inte komma någonstans i livet, att sitta fast och uppgivenhet tar över mer och mer. Det blir lätt att de antingen ger upp och accepterar ett liv i rondellen eller blir mer och mer beroende av andra människor, som partner eller vän, för att då och då komma ur cirkellivet.
Det jag vill säga till dessa människor är att det finns så oerhört mycket mer att få ut av ett liv, det finns massor av glädje, lycka, kärlek och gemenskap bara man är villig att acceptera att man kan behöva hjälp för de första trevande stegen och inte är så rädd att man inte vågar be om det.
Vad du får ut av ditt liv är helt och hållet upp till dig och det mod du har att stå för vem du är och vad du behöver, lita på andra människor och deras vilja att hjälpa dig.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-06-05 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP