Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väglöst land



då vi vandrar över obanade stigar behöver vi en hand
en ängel som leder oss i land


anm.
inte nog med fråntagen sina kläder
sin identitet utan även mobilen
dessutom hånad av barnvagnen
Rånare är verkligen hänsynslösa i dag
att gömma sig i barnvagnen
Jönssonligan var duktiga på sin tid
jag lärde mig när jag hängde på deras fik




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-06-05 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP