Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilväder

 

 

Dagen började i grått
men slutar i blått
nyckfulla kan vädergudarna vara
fjärilen i sin sköra klänning
fick väderkänning
gömde sig under ett lagårdstak
perfekt inneväder
då sola gömmer sig
dammvippan dansar
soliga solar speglas
över nybonat golv
då solguden på gardin gläntade

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-06-05 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP