Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är underbar klokuggla kram <3


Värmen

 

 

från dina ord

tinar frosten på varje tuva

röken slingrar långsamt mot skyn

gryningen randas

hela rymden andas

gryningsfåglar öppnar ouvertyren

stänker glittrande droppar

över varje blad och strå

Vandraren dricker sig otörstig

i långa drag

känslan följer morgontidig

hela vägen hem

 

Godmorgonkram älskade uggla <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-06-06 08:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vi har större förmåga till inlevelse
och det är en gåva
men sörjer även mera
mellan dal och topp. kram
2023-09-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP