Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett dåligt minne eller en positiv lärdom

Hur vi värderar den personliga historien beror på hur vi avslutar de olika erfarenheterna och relationerna. Dessa är inte avslutad så länge vi kan ändra på slutet, detta kan vi göra så länge vi lever.
Lämna därför inte relationer som ett dåligt minne så länge det fortfarande finns tid att göra dem till goda minnen, eller åtminstone till positiva lärdomar för alla inblandade, snart nog är det för sent att skapa ett bra slut.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-06 12:01



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Ett mycket bra tips och en lärdom at ta med sig.
2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP