Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling vi tar en drink till


Enligt vissa pragmatiska
populeringsmodeller så
kommer frekvensen av
de primära och lågfrekventa
spinoffbalansmarginalerna
att jämnas ut i takt med
att skattetaket sänks
samtidigt som inflationen
höjs, allt i enlighet med
att bruttoindex inom de
binära och primära låga
skattetakens ekvibalanserade
och med en liberalare syn
på den sekundära reporäntans
inverkan på medelklassens
ovädrade och jävligt dryga
självkänsla när vi älskling
illuminerade tar en drink till.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-06-07 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP